Matalan kynnyksen uraohjaus eli MAKU-hanke 2018-2019

Kenelle

Hanke on suunnattu alle 29-vuotiaille ylivieskalaisille työttömille, joilla on haasteita löytää paikkaansa työelämässä. Hanke auttaa myös nuoria joilla on suunta hukassa tulevaisuuden ammatin suhteen, opinnot ovat keskeytyneet, tai osatyökykyisyys tuo haasteita työllistymisen suhteen.

Mitä

Hankkeessa annamme asiakkaille yksilöllistä tukea ja ohjausta yksilöllisten tarpeiden mukaan oman paikan löytämiseksi työelämässä tai opiskelussa. Olemme asiakkaan tukena työn aloittamisessa ja tarpeen mukaan tulemme aloitusvaiheessa asiakkaan mukana työpaikalle.

Miten

Hankkeessa olemme asiakkaan tukena sopivan opiskelupaikan löytämiseksi ja sinne hakeutumisessa, jos opiskelupaikka jo on, mutta asiakas tarvitsee tukea esimerkiksi työharjoittelupaikan löytämisessä, niin autamme siinäkin. Jo ammatin omaavia asiakkaita tuemme työpaikan löytymisessä alueemme yrityksistä. Käytössämme on palkkatuki avuksi työkokemuksen kartuttamiseen.

Hakeutuminen

Voit olla suoraan yhteydessä meihin hanketyöntekijöihin Sytykkeellä, tai TE-toimiston kautta. Myös yhteistyökumppanimme voivat ohjata asiakkaita hankkeeseen.

Lisätietoja

Sirkka Rasmus
hankepäällikkö
044 091 0728

Heli Katainen
hanketyöntekijä
044 091 0729

(Keskus 08 4106 600)

 etunimi.sukunimi@sytyke.fi