Etsitkö omaa väylääsi työ- ja opiskeluelämään? Tiedätkö, mitä kaikkea osaat ja tunnistatko vahvuutesi? Ovatko vuorokausirytmisi ja arkirutiinisi muuttuneet niin, että tarvitsisit tukea niiden palauttamiseen? Kaipaatko tekemistä päiviin?

Olemme Sytykkeen nuorten työpajalla juuri Sinua varten!  Nuorten työpaja on alle 29-vuotiaille nuorille tarkoitettu työharjoittelupaikka. Jos asut Ylivieskassa tai lähiseudulla, löydät ohjausta ja tukea Sytykkeeltä. Palveluihimme kuuluu aina yksilöohjaajan tuki, joka vahvistaa toimintakykyäsi, arjen hallintaasi ja tulevaisuuden suunnitteluasi.

Nuorten työpajan toimintamuotoja Sytykkeellä ovat starttivalmennus, nuorten pajan oma sopimus, työkokeilu, työhönvalmennus ja oppilaitosharjoittelu. Nuoret voivat työskennellä joko puu-, metalli- ja kokoonpano-osastoilla, kierrätykseen liittyvissä tehtävissä, myymälässä, digipajalla, lounasravintolassa tai puhtaanapidossa. Tehtäviin saa työvalmentajien ohjausta ja tukea.

Meillä on tarjolla myös viikoittain monenlaisia mahdollisuuksia osallistua ryhmätoimintoihin. Maaliskuussa on nuorille alkamassa jännittäjäryhmä ja huhtikuussa Hevari-ryhmä eli henkilökohtaisten voimavarojen vahvistamisen ryhmä. Niistä lisätietoa kevään aikana Sytykkeen verkkosivuilla ja somekanavissa. Tulethan sinäkin mukaan!

Lisätiedot

yksilövalmentaja
Marjaana Pihlajamaa
04o 5777 725