Palvelut ja kahvila

 
 

PALVELUTOIMINTA

 

 

Sytykkeen myymälä, lounasravintola ja kahvila palvelevat Ylivieskan ja sen lähiseutujen asukkaita. Kauppa-asiointipalvelua järjestetään ylivieskalaisille kotihoidon asiakkaille.

 

Kierrätysmyymälä

Kierrätysmyymälä on avoinna ma–to klo 9–16.30 ja pe klo 9 – 15 osoitteessa Ruutihaantie 12, puh. 08 4106 600 ja 044 0910 704. Käyttämällä myymälän palveluja mahdollistat valmentautujille aitojen kaupan alan työtehtävien harjoittelun. Itsellesi tarpeeton tavara tai tuote voi olla vielä tarpeellinen toiselle. Otamme vastaan hyväkuntoista kodin käyttötavaraa, astioita, kodintekniikkaa, huonekaluja, vaatteita ja kirjoja.

Kierrätysmyymälän yhteydessä toimii mattojenpesupalvelu. Joka tiistai Viiden tähden mattohuolto hakee pestävät matot ja tuo ne viikon päästä takaisin. Mattojen pesu on hinnoiteltu koon mukaan. Mattopesulahinnasto.

 

Lounasravintola

Lounasravintola on avoinna ma–pe klo 10.30−12.30 osoitteessa Ruutihaantie 12, sisäpiha.

Kaikki ruoat ovat itse valmistettuja. Tarjolla on:

  • Lounas (9,50 €), joka sisältää lämpimän ruoan, salaatin, leivät, juomat ja jälkiruoan sekä kahvin.
  • Kevytlounas (6,50 €), joka sisältää keiton, salaatin, leivät, juomat ja jälkiruoan sekä kahvin.

Lounasravintola toimii myös Sytykkeen ja lähialueen yritysten työpaikkaruokalana. Ota yhteys lounasravintolan työvalmentaja Jouko Simiin, puh. 044 0910 703 tai jouko.simi(at)sytyke.fi, jos haluat tehdä sopimuksen työpaikkaruokailusta.
Tutustu lounasravintolan Oiva-raporttiin.

 

Kahvila ja tilaustarjoilut

Café Pauliina on avoinna ma–to klo 8– 14 ja pe klo 8–13.30 osoitteessa Kirkkotie 4. Kahvila toimii Ylivieskan terveyskeskuksessa. Tarjolla on tuoreita itse leivottuja suolaisia ja makeita leivonnaisia. Valmistamme tilauksesta salaatteja monipuolisella täytevalikoimalla. Kahvilasta voi myös tilata kahvituksia terveyskeskuksen tilaisuuksiin, täytekakkuja, piirakoita ym. leivonnaisia juhliin ja kotiin vietäväksi. Kysy lisää tilaustarjoiluista: puh. 044 7910 717.
Tutustu Café Pauliinan Oiva-raporttiin.

 

Kauppakassipalvelu

Kauppakassipalvelu on tarkoitettu kotihoidon asiakkaille, jotka eivät kykene itsenäisesti asioimaan kaupassa tai heillä ei ole läheisiä hoitamassa kauppa-asiointia. Noudamme kauppalistat kotihoidosta, keräämme tuotteet kaupasta ja toimitamme ne asiakkaan kotiin. Palvelu toimii ma–to klo 8–13.

Palvelusta voi kysyä lisätietoa työvalmentaja Liisa Vierimaalta, puh. 044 7910 720, tai kotihoidon esimieheltä puh. 044 4196 350.