Palvelut

PALVELUTOIMINTA


Sytykkeen myymälä ja lounasravintola Herkkuhaka palvelevat Ylivieskan ja sen lähiseutujen asukkaita.

Myymälä

Sytykkeen myymälä on avoinna maanantaista torstaihin kello 9–16.30 ja perjantaisin kello 9–15. Myymälän osoite on Ruutihaantie 12, Ylivieska. Puhelinnumerot ovat 08 4106 600 ja 044 0910 704.

Kun käytät myymälän palveluja, mahdollistat valmentautujille aitojen kaupan alan työtehtävien harjoittelun.

Itsellesi tarpeeton tavara tai tuote voi olla vielä tarpeellinen toiselle. Otamme vastaan hyväkuntoista kodin käyttötavaraa, astioita, kodintekniikkaa, huonekaluja, vaatteita ja kirjoja.

Myymälän yhteydessä toimii mattojenpesupalvelu. Joka tiistai Viiden tähden mattohuolto hakee pestävät matot ja tuo ne viikon päästä takaisin. Mattojen pesu on hinnoiteltu koon mukaan. Mattopesulahinnaston löydät Viiden tähden mattohuollon verkkosivuilta.

Lounasravintola

Lounasravintola on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10.30–12.00 osoitteessa Ruutihaantie 12, sisäpiha.

Tarjolla arkipäivisin

  • Lounas (11,00 €), joka sisältää lämpimän ruoan, salaatin, leivät, juomat ja jälkiruoan sekä kahvin.
  • Salaattilounas (7,50 €), joka sisältää neljän täytteen salaatin, leivät, juomat ja jälkiruoan sekä kahvin. Lisätäytteet salaattiin hinnoitellaan erikseen.

Lounasravintolan ruokalistan voi katsoa Sytykkeen verkkosivujen etusivulta. Lounasravintola toimii myös Sytykkeen ja lähialueen yritysten työpaikkaruokalana.

Ota yhteys lounasravintolan työvalmentaja Mirjami Sandvikiin puhelimitse 044 0910 703 tai sähköpostilla mirjami.sandvik(a)sytyke.fi, jos haluat tehdä sopimuksen työpaikkaruokailusta.

Tutustu lounasravintolan Oiva-raporttiin Oivahymy.fi-sivustolla.