Hei sinä metallialan ammattilainen! Nyt olisi tarjolla mielenkiintoinen tehtävä, jossa tarjoamme työntekijälle palkitsevan ja monipuolisen työn sekä osaavan ja innostavan työyhteisön. Tarjoamme myös kokoaikaisen päivätyön (40 h/vk), jossa työpäivät ovat maanantaista perjantaihin päivävuorona.

Sytyke / Hengitysliitto ry tarjoaa monipuolisia valmennus- ja kuntoutuspalveluita työllistymisen ja arjenhallinnan tukemiseen. Toteutamme työhönvalmennusta työpajamme aidoissa työtehtävissä mm. metallipajallamme. Haemme työntekijää Sytykkeen metalliosastolle työpisteohjaajaksi. Pääasiallisina työtehtävinä ovat erilaiset hitsaustyöt sekä muut metallialan tehtävät esim. putkien katkonta, taivutus, hionta ja levytyöt. Työpisteohjaaja toimii lisäksi ohjaajana metalliosastolla työharjoitteluita tai valmennusta tekeville valmentautujillemme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hitsausluokkien vaatimusten mukaista hitsausosaamista MIG/MAG hitsauslaitteistolla ja työ vaatii kuvienlukutaitoa teknisistä kuvista. Työhön sisältyy myös kuljetustehtäviä, joihin tarvitaan henkilöauton ajokortti.

Toivomme hakijalta

– tehtävään soveltuvaa tutkintoa esim. levyseppähitsaaja (tehtävään valittavalle tarjotaan tarvittaessa lisäkoulutuksia ohjaustyöhön)

– työkokemusta ja osaamista MIG/MAG-hitsaamisesta

– luotettavaa ja huolellista otetta työhön
– hyvää suomen kielen osaamista sekä hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV 23.8.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen anne.leppiniemi@sytyke.fi. Olemme yhteydessä haastatteluihin valittaviin hakijoihin henkilökohtaisesti. Haastattelut toteutetaan toimipisteessämme, osoitteessa Ruutihaantie 12, Ylivieska. Tehtävän aloitus 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen työsuhde kestää 31.3.2024 saakka. Työhön sisältyy alaikäisten kanssa työskentelyä, joten tehtävään valittavan on esitettävä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Heino Salmela p. 040-8359712, soitot ma-to klo 14–16 välillä. Lisätietoja toiminnastamme www.sytyke.fi.